Tysdag 26.januar 2021
tips, tilbakemeldingar og stoff til Bryggja.no

Gjestebok/ Helsingar

På denne sida skal vi samle helsingar frå utflyttarane, studentar og bygdefolk.
Send oss ein mail til post@bryggja.no,
eller send oss ei helsing til Bryggja Utviklingslag v/ Randi Husevåg, 6711 Bryggja.
------------------------------------------


e-mail 20.mai 2011 frå Ulf Sonnevelt, Kina
Emne: til gjesteboka

selv om jeg ikke er bryggjavaering vil jeg hilse til dem som eeno husker meg fra den tid jeg var svigersoenn og hadde gledeog
hygge med davaerende svigerforeldre signy og tinus paa byxe. og drfor llarer jeg ikke helt slippe taket men er ofte innom og kikker
paa bryggjasida.er naa pensjonist og delvis bosatt i kina men har allikevel kunnet proeve en av bryggjas siste tilkomster
nore fjordcamp og takker for vennlig mottak
Helsing
ulf sonnevelt/chengdu/kina kinamann1@gmail.com


-------


e-mail 2. september-09 frå Monica Solheim i Hong Kong

Hei alle der heime!

No har eg budd i Hong Kong i litt over 1 veke og ville berre dele litt av opplevelsen med dokke!

Her e det veldig varmt, rundt 33 grader, og sol nesten kvar ein dag. Eg er her nede for å studere på University of Hong Kong 1.semester.
Tida mi her nede kjem nok til å gå veldig fort, sidan Hong Kong har kan by på alt mellom himmel og jord. Og det er ein opplevelse for livet å kunne bu her i 4-5 mnd.
Eg bur på hall, det er ei blokk der det bur rundt 300 studentar, og eg delar rom med ei lokal jente frå HK. Ho er veldig koseleg, og det er veldig merkeleg å sjå kor vidt ulike kulturar vi faktisk har.

Alt her nede er annleis enn i Noreg, men dette kulturkræsjet ser eg på som ei utfordring! Det er veldig spennande å oppleve nye ting, smake ny mat, sjå monument o.l. som ein ikkje har andre stader i verda. Ein av dei kommande kveldane skal eg og nokre andre utvekslingsstudentar inn til fastlandet og sjå på lysshowet som er her kvar kveld kl.20.00.

Gler meg til å komme heim i januar og sjå fagre Bryggja att, men no skal eg nyte den tida eg har her nede til å oppleve alt eg kan!

Stoor helsing frå Monica.
Her er 2 bilete som skildrar noko av det eg har gjort 1 veka mi her nede!
e-mail 17. september-08 frå Arne Husevåg

Hei alle der heime

Sender en liten hilsen til alle der oppe i nord fra den varme Persiske Gulf.
Vi er her nede på et oppdrag for StatoilHydro som er engasjert i et av verdens største gassfelt som heter South Pars og ligg i Iran.
Dette feltet er under oppbygging og for 14 dager siden var den første plattformen i drift, det skal bygges i alt 3 plattformer.
Våres jobb er å ivareta sikkerheten for de ansatte på plattformen, vi ligg standby med MOB båten og Fi-Fi kanonene klare for raskt å evakuere de på plattformen og eventuelt slukke brann.
Oppbyggingen av feltet er beregnet ferdig om ca 2 år.
Her nede er det nå ca 40 varmegrader og en luftfuktighet på ca 90% , så en treng ikke arbeide for å svette, soling blir det lite av, her er det tut og kjør hele tiden.

Bilde er frå besøket vi hadde av de ansatte på StatoilHydro sitt kontor på Kish før avgang til feltet.

Bilde


Bilder hvor vi ligg langs plattformen og en som fisker på plattformen
Bilde 2 frå Arne Bilde 3 frå Arne Bilde 4 frå Arne

Best Regards Arne Husevåg
Master/SSO
Ocean Flower
Phone: +47 21549251/ +47 21549252
Mobile: +47 90946977
E-mail: flower.bridge@sartorship.com

e-mail 8. januar-08 frå Inger Margrete Rimstad

Godt nyttår til alle bryggjaværinga.
Helsing Inger Margrete Rimstad.


e-mail 27. mai-07 frå Marianne Midtbø

Hei alle saman!

Her kjem ein mail frå ei som sit i Kabul, Afghanistan, og ser på heimesidene til Bryggja.no!

I Kabul jobbar eg som juridisk rådgjevar for afghansk påtalemyndighet i eit særskilt narkotikaprosjekt som vart oppretta for to år sidan, noko som til tider er svært utfordrande! Ting går veldig sakte her, og alt er annerledes. Til tider virker Bryggja uendelig langt borte, både i tid og rom, då Afghanistan ligg fleire tiår etter Norge i utvikling på dei fleste felt.

Då er det kjekt å gå inn på Bryggja.no, og lese om kjentfolk og kva som skjer i bygda!

Helsar til alle kjente, og legg ved eit par bilder frå dagliglivet i Kabul!
Dagleglivet i Kabul
Dagleglivet i Kabul
Frå Marianne Midtbø
Frå Marianne Midtbø

God sommar!

Helsing

Marianne Midtbø marianne_midtbo@hotmail.com Link til web-sida til Marianne


e-mail 7. februar-07 frå Ine Garshol
Jente 15 år søker alt innen forkjellig arbeid. Gjerne husvask eller barnepass. Kontakt Ine på mob nr.: 95049247
Mvh Ine Garshol

e-mail 27. januar-07 frå Linda Solibakke

Bryggjaværinger stram dokke opp å kom dokke ut av sofaen. Tenk kor trist det er å gå i tog uten korpsmusikk?? Mange vil vel sei at detta va trasig og venter at andre skal delta, men våkn opp å bli med sjølv. Det er helt sikkert mulig å finne arrangement som passer nye/gamle musikanter. Er sjølv en musikant som har vore vekke fra aktivt korpsdeltaking i noken år, men har tatt det opp att og synest det er kjempe kjekt. Dessverre så er det i ett korps ved bergen og ikkje på Bryggja. STØTT OPP om korpset i bygda å møt på øving. Viktig for bygda å ha ett korps.

L.Solibakke


e-mail 6. april-06 frå Jan Kåre Gåsemyr

Heisann!
Sender ei lita påskehelsing med dette over tretti år gamle bildet. Eg er litt usikker på om det er teke i 1972 eller -73, men ved påsketider var det i alle fall. Gjengen er samla på toppen av Kjørnosa i strålande ver.
På bildet ser ein t.v. Martin Kåre Waag, Gunnar Endestad, Ragnhild Gåsemyr, Kirsten Midtbø Lillebø, Solveig Midtbø, Einar Midtbø og Mary Hoddevik Midtbø. Foto: Jan Kåre Gåsemyr

Beste helsing
Jan Kåre Gåsemyr, jan.kare.gasemyr@broadpark.no

Skitur på Kjørnåsa 1973 © Jan Kåre Gåsemyr
Skitur på Kjørnåsa 1973
Jan Kåre Gåsemyr
t.v. Martin Kåre Waag, Gunnar Endestad, Ragnhild Gåsemyr, Kirsten Midtbø Lillebø, Else Marie Brobakke Aarø, Solveig Midtbø, Einar Midtbø og Mary Hoddevik Midtbø.

e-mail 6. mars -06 frå Annbjørg Geithus, Sogndal

Hei.
Her kjem ei lita helsing frå Sogndal. Må få seie at Bryggja er ei nydeleg bygd. I løpet av dei siste 25 åra har eg besøkt Gunnvor, (syster mi) med familie, som bur på Bryggja, mange gonger. Vi har hatt mange kosleg stunder der og mange flotte fjellturar, som til dømes på Tolvassegga, Veten og Kringla o.s.v. Andre turar var båtturen til Rugsund fortet i eit nydeleg ver. Vi er heldig som lever i ein slik flott natur.
Vi er og så imponert over all den dugnad og lagsarbeid som vert utført på Bryggja. Det er heilt unikt, for dette er ein sagablott i mange bygder i dag. Ta godt vare på den.

Mange helsingar
Annbjørg Geithus og Jonn Lereim, annbjorg.lereim@c2i.net


e-mail 28.februar -06 frå Truls Songstad, leiar Forsterheimstenesta

Hallo på Bryggja! Vil de ha besøk av oss?

Fosterheimstenesta i Sogn og Fjordane har som hovudoppgåve å rekrutterer fosterheimar, gi dei opplæring, og å formidle desse til dei barna som lyt flytte frå eigne foreldre. I Sogn og Fjordane har vi ca 130 fosterbarn og drygt 100 fosterfamiliar. Dei fleste fosterheimar ligg på bygdene, ofte knytt til gardar eller i alle fall litt landlege aktivitetar.

Vi ønskjer å ha mange fosterheimar å velje i når nye barn skal flytte. Vi har no omlag 30 heimar som vi kan disponere, men manglar heimar i Nordfjord og særleg i Eid – Hornindal og Stryn.
Fosterheimar kan og vere bygdeutvikling. Fleire barn kjem til bygdene og sikrar kanskje grunnlaget for skulane betre, og kan gi litt arbeid til den som kanskje har litt tid til overs, eller som kunne tenkje seg å arbeide heime med andre sine ungar i eige hus.
Derfor tenkte eg kanskje at det kunne vere av interesse for dykk å høyre litt om kva dette er? I så fall – ta kontakt med meg. Så kan vi avtale tid og stad og tema. Informasjonsarbeidet er vår definerte oppgåve så vi dekker sjølvsagt alle våre utgifter om det skulle bli aktuelt å ta i mot oss

med helsing
Truls Songstad
Leiar Fosterheimstenesta i Sogn og Fjordane , truls.songstad@bufetat.no
57 83 07 84 - 90 94 65 77


e-mail 26.desember-05 frå Ingeborg Dyrhovden

Jeg er nesten åtti år ( 23.februar 2006) og synes det er veldig kjekt å lese på Bryggja sine nettsider.Jeg har ikke internett eller data selv, men min datter hjelper meg.Jeg er født på Nave og pikenavnet mitt er Ingeborg Nave.Jeg er ofte på besøk hos søstrene mine.Ei bor på Bryggja,ei i Deknepollen og ei på Åheim, så jeg har god kontakt med hjembygda mi.Jeg holder godt på dialekten min selv om jeg har bodd i Bergen i over 50 år.Grunnen til at dette er skrevet på bokmål er at det er min datter som skriver og hun er født og oppvokst med bokmål.
Vil gjerne ønske alle et riktig godt nyttår og håper at jeg også neste år får ta turen til Bryggja.

Mvh.Ingeborg Dyrhovden :-) mailadresse: kardyv@online.no


e-mail 27.desember-05 frå Einar Kåre Heggedal

hei ,ønsker alle god jul. jula 2005.
har nettopp fått breiband,og hvis det er nokon som jobber med slektsforskning i bygda ,ta gjerne kontakt.
har komt seks-sju generasjoner bak ,i alle retninger ,men jobber meg videre ,men seint ,så hvis nokon kan bidra med noko,så tar vi
gjerne ein prat.

helsing
einar kåre heggedal


e-mail 21.desember-05 frå Reidun Solvig ( Aanstad )

Lurte på om det var noen i fra Bryggja som har klassebilde liggende fra den tiden Irene Kreken, Inger Rimstad, Evelyn Nore, Arne Nore, Audun Vambeseter, Karoline ( husker ikke etternavn ) og læreren var Magda Vingen kommer ikke på hva resten het. Skulle noen ha klassebilde liggende hadde det vert kjempe fint om dere kunne ha sendt det i mail til min datter da jeg ikke har data selv. e - mail adr er : leikny@hesbynett.no


e-mail 21.desember-05 frå Oddbjørg Hessevik, Svelgen
Hei alle kjende og kjære på Bryggja !
Det vart dårleg med julekortskriving i år og, så eg håpar å nå mange på denne måten.
Vil ønskje alle ei riktig god julehelg og eit godt nytt år.

helsing frå
Oddbjørg Hessevik
Svelgen

e-mail 20.oktober-05 frå Leikny Solveig Vikingstad
Reidun Solvig ( Aanstad )
Første gang eg er inne på denne siden, savner Bryggja og Norane var kjempekoseligt å komme inn å se bilder og nytt derfra. Inntrykkene er mange og har mimret tilbake en del nå ja etter å ha vert her inne. Vokste opp på Norane med mamma ( Olfrid ) og pappa ( Hilmar ) også bror min ( Leif ). Er veldig spent på om noen klassevenner ser dette, hadde vert veldig kjekt å fått kontakt med de igjen, hvis de husker meg igjen når de leser dette. Har fortsatt kontakt med Inger Rimstad for hun var min bestevenninne.
Siste gang eg og mannen min var på Bryggja var i 1998 og da overnattet vi hos Kjellfrid og Arvid Nore, det var kjempekoseligt og sitter med mange gode minner fra den sommeren. Fra 1965 har eg bodd på Karmøy eg traff en kjekk Karmøygutt og ble gift og fikk 4 barn, og utav dette ble det 14 barnebarn og tenk vi er allerede oldeforeldre i så unge alder. Eg har ikke data men i skrivende stund sitter dattera mi å skriver ned dette for meg, er det noen som husker meg så bare ta kontakt på e-mail til min datter så formidler hun beskjed videre til meg. e-mail adr er leikny@hesbynett.no
Vi kom inn på denne siden takket være Kåre Arne Nore som ga oss adr.


e-mail 22.august-05 frå Jan Lustrup, Stavanger

Denne mailen kom frå Jan Lustrup, kanskje nokon kan svare han på kven som er på bilete.
Bryllup i Nordfjord i  år 1900? © ukjent
Bryllup i Nordfjord i år 1900?
ukjent
Kan nokon fortelle om dette bildet.

" Hei. Legger ved et bilde fra ett bryllup i Nordfjord....Kanskje du kan hjelpe med
med navner på noen der...Jeg ser mine beste foreldre Torbjørn og Helene
Holmedal, men vet ikke hva sitt bryllup det er....Navnet Molland er nevn fra
min mor men er ikke sikkert om det er brudeparet."

Hilsen Jan Lustrup, lustrup@start.no
(etterkommer av Isak Madsen Seim fra Bryggja, gift med Helene Susanne Noesdatter fra Brobakke) Stavangere-mail 16.mai -05 frå Lene Brobakke, Amerika

Hei hei!
Ja, no er det ikkje lenge til eg kjeme heim igjen.
Aaret her borte har gaatt kjempe fort, og det er over om bare 5 veker. Men eg synest no eg har vert her borte lenge nok, har vore vekke i 11 mnd. og 2 veke, naar eg kjem heim. Og sjolv om borte er bra, so er fortsatt gode, gamle Bryggja best.

Eg har no vore kjempe heldig og faatt opplevd alt eg har her borte.
Var til Hawaii i Februar, og har faatt med meg statar som California, Minnesota, Rhode Island, Indiana, Ohio, og mange andre. USA har vert eit spennande land aa faa oppleve.

Livet i USA er jo ganske annleis enn i Norge. Det har vert ei opplevelse i seg sjolv aa faatt gaatt paa skule her i 1 aar no.
Eg har og budd med ein vertsfamilie og blitt veldig knytta til dei, har faatt vert storesyste for fyste gong i mitt liv, noke som var ein baade spennande og travel opplevelse.

Kjeme heim 23 juni, og eg gleda meg til aa sjaa alle kjentfolk igjen!

Hjetelig hilsen Lene Brobakke (Michigan, USA)


e-mail 12. mai -05 frå Irene Stokker

Hei!
Eg heiter Irene og er dotter til Olav Runshaug. Vi flytta frå Løkane i 1956. Kjellfrid er tanta mi. Kjellfrid starta BARNEFORENINGEN 1950-1960.

Eg vart tipsa om denne sida av Kjellfrid, og vart sitjande med den i fleire timar. Det er så mange ting eg ikkje har visst noko om. Og det er veldig fint å få greie på det på ei oversiktleg heimeside.

Pappa, som døydde i 2003, var så glad i gamle bilder og historier. I 2001 synte han meg bildet av BRØDREKORET på Silda, og eg måtte fram med Postit-lappane og notere etter kvart som han ramsa opp navna på medlemmene. Når eg samanliknar med lista eg finn under Kultur og historie – Eldre lag og organisasjonar, ser eg at det er to som ikkje er med på bildet; Elias Bjørhovde og Ola Kassen. Men Pappa er med – lengst til venstre. Han er ikkje på lista til heimesida. Men han var med til vi flytta i 1956, meiner eg. Årstalet er usikkert. Kanskje Jakob Hessevik veit det? Og kan det sjå ut som Torleif Gjesdal dreg i ei snor til utløysaren, for at alle skulle komme med på bildet?

Og lukke til med jubileet.

Med helsing frå Irene Runshaug Stokker


e-mail 20. mars -05 frå Trond Sørhaug
Hei alle gamle kjente!!
Har plutselig oppdaga denne flotte sida! Nå vet jeg hvordan jeg kan holde meg oppdatert på hjemmefronten.
Gjerne noen flere bilder fra vakre Maurstad…..
Hilsen
Trond Sørhaug
trosoerh@online.no


e-mail 6. desember-04 frå Lene Brobakke, Amerika

Hei Alle Sammen!
Ja, no nearma det seg jul, her borte har vi allereie faatt opp juletreet, og alle husa er dekorerte med julelys, og husa staar no aa blinka:)
Veiret kunne vert beire, det variera veldig, eine dagen snoova det, dagen etter regna det..
Vel, eg kan vel egentlig ikkje klage, eg burde no ha vert vant med det til no, bur jo tross alt paa Bryggja:)
Kjenne litt heimlengsel no det nearma seg jul.
Blei forresten matforgifta av skandinavisk julemat her om dagen.
Norsk julemat ser ikkje god ut i retur!
Skal bli rart og ikkje ha pinnekjoot paa juleafta, men det skal og bli spennande og prove ei anna slags jul:)
Ellers so er alt bare bra her borte, gaar paa skule og leve ganske so normalt:)
Har ikkje sett noken kjendisa enda, men "Eminem" bur bare 45 min vekke fra meg:)
Eg onska alle dokke bryggjaveringa ei riktig god jul og eit godt nyttaar!:)
(Merry Christmas & Happy New Year)
Hilsen Lene Brobakke, Michigan, USA

e-mail 11.august-04 frå Lene Brobakke, Amerika
Hei alle sammen!
Ja, no er eg i uniten, tenkte eg skulle vise alle her borte heimesida om bygda mi:)
Den er forresten veldig fin:)
Får nesten litt heimlengsel når eg ser på alle dei fine bildene:)
Skal vi ha bygdakino?? Og so no som eg er vekke:(
Vel, ikkje la alt det kjekke skje no som eg er vekke, spar en bygdekino til neste juni då,
Da kjem nemlig eg heim atte:)
Ellers så må eg sei at eg savna å stå på Hagen kver Søndag og snakke om alt og ingenting med lokalbefolkninga:)
Helsing Lene Brobakke, lenebrobakke@hotmail.com

e-mail 8.juli-04 frå John Arne Elstrand Kjøllesdal
Satt her og skulle vise frem hvor jeg kommer fra, og kommer rett på denne siden. Var morsomt å kunne se hva som skjer, kikke på bilder fra steder jeg nesten hadde glemt, og se kjente fjes igjen.
Siden er nå selvfølgelig plassert rett i "favoritter", og jeg kommer til å følge med på hva som skjer hjemme. Regner med å snart ta turen hjem sammen med barna, og gleder meg masse til det!
Kjempefin side for oss som sjelden er hjemme.
MvH John Arne Elstrand Kjøllesdal, kjollesdal@c2i.net


e-mail 31.mai-04 frå Wenche Husevåg Nikolaisen, Lofoten
Hei alle sammen!
Jeg vil først si at det er ei kjempefin hjemmeside dere har fått til. Er ofte innom for å se på hva som skjer hjemme. Det er spesielt artig å se på bilder, følge med på hva skoleungene holder på med ved Lefdalsvatnet, og hos han Harald med åkerprosjektet deres.
Jeg har bodd i Lofoten siden jeg fyttet fra Bryggja i 1985, har mann, fire barn og trives godt her.
Uansett hvor mange år som går så er "Maurstad heime" Det er 2 år siden jeg var hjemme sist, så i sommer kommer jeg i slutten av juni og skal være der ca. 1 mnd. for å feire både mamma sin 70- årsdag, og lillebror sitt bryllup. Håper å få treffe mest mulig kjentfolk iløpet av sommeren.
Jeg vil hilse til alle kjente som bor på Bryggja, og til alle som er flyttet der ifra.
Hilsen Wenche Husevåg Nicolaisen
wehuni@hotmail.com

e-mail 26. mai-04 frå Åshild Kvalheim, Bryggja
Jeg må få komme med ros til Vivian Midtbø for det flotte arbeidet hun utfører på Bryggja.no sine sider.
Det er alltid spennande å se om hun har kommet med noe nytt hvergang jeg besøker sida.
Det er fantastisk å se alt hun tar tak i, og lærer ungene, det er prisverdig!
Det kan være noe vanskelig å finne det Vivian har gjort, ettersom det ligg under skolen.
Det hadde hvert fint om det ble lagt ut som linker så det ble lettere for de som ikke vet hvor de skal lete.
Jeg har sendt det til mange av mine bekjente fordi det er så fint gjort.
Håper vi får mye stoff fra Vivian.
Gleder meg til neste prosjekt!
PS. Det hun har laget om kraftverket på Norane og bilda fra garden var kjempe hyggelig å se igjen, se garden fra barndomshjemmet mitt slik det var når jeg voks opp på Norasynet, jeg var veldig glad i Signe og Norane, der lærte jeg mye som jeg har hatt nytte av videre i livet.
Hilsen Åshild

e-mail 1.april-04 frå Ragnvald Holvik, Bergen
Hei!
Er av og til innom Bryggja.no for å sjå etter nytt, og eg må seie eg er imponert over arbeidet som er gjort med desse sidene.
Som tenåring var det lett å fokusere på alt bygda mangla og ikkje kunne tilby, men etter å ha farta rundt no i 8 år,og prøvd mange stader, innser eg at Bryggja har mange flotte kvalitetar og.
Veit ikkje om Bryggja blir heimstaden min i framtida, men håpar å få kunne komme oftare heim framover enn det som har blitt tilfellet no.
Lykke til vidare!
Med helsing
Ragnvald Holvik, Bergen

e-mail 24. mars-04 frå Oddbjørg Hessevik, Svelgen
Hei, eg vil oppmode alle som kan til å ta turen til Måløy på førstkomande søndag og oppleve konsenten som Bremanger Musikklag skal ha der. Dei skal opptre med Elton John programmet sitt, og det er ei oppleving for alle som likar god musikk.
Eg var på konserten deira her i Svelgen, og det var heilt topp.
God fornøyelse :-)
Helsing Oddbjørg Hessevik

e-mail 21. mars-04 frå Møyfrid Svoren Sjåstad, Stadlandet
HALLO BRYGGJA.
Dette var supert,tenk at de er mulig å sende helsingar til BRYGGJA MI . Sjølv om eg flytta til STADLANDET for snart 35 år sia ,føler eg meg fortsatt som BRYGGJAVÆRING. Eg er på besøk i HEGGJEDALEN så ofte eg har anledning. Eg er svært glad for heimesida de har laga til.Er innom ofte for å sjå kva som
skjer i bygda.
HELSING MØYFRID SVOREN SJÅSTAD

Møyfrid og Otto, tlf: 57857287
myrhauen@online.no

e-mail 8. mars-04 frå Ann-Helen Sørhaug, Austefjorden
Heisann!
Denne sida er meget bra, og dei ansvarlege gjer ein kjempejobb. No er det enkelt å halde seg oppdatert på kva som skjer på Bryggja til ei kvar tid.
Sender ei helsing til alle kjende.
Helser også til alle i Ytre Nordfjord Brass.
Helsing Ann-Helen Sørhaug, Austefjorden, Volda

e-mail 4. mars-04 frå Dagmar Vambeseth, Averøy
Hei alle sammen!
sitter her og ser på hjemmesida til Bryggja, kjempe fin side.
Eg bruker den ofte, ser på bilder av gamle kjente og følger med på det som skjer i bygda.
Sender en hilsen til alle kjente.
Hilsen Dagmar Vambeseth

e-mail 1. mars-04 frå Martin Vegard Langø, Haugesund
Hei!
Gratulerer med hjemmesiden c",)
Den virker veldig bra, og var på tide.
Nå er det endelig en plass vi utflyttere kan se etter info og nytt fra Bryggja.
Mange helsingar frå Martin Vegard Langø, i ett ganske kaldt og vått Haugesund!
E-post: mvl@bluezone.no

e-mail 29. februar-04 frå Åshild Kvalheim, Bryggja
Hei. Synst de er ei fin hjemmeside, men det er ikke ofte at det er noe nytt.
Håper at det nå blir flere som kommer med gode historier fra en god bygd å vokse oppi, slik som min generasjon opplevde det.
Det er sikkert mange som sitter inne med ting som er artig å fortelle om, også i nåtid.
Hilsen Åshild
Ps. Kommer nok med flere historier, har mye på lager.

e-mail 29. februar-04 frå Åshild Kvalheim, Bryggja
Gratulere med flott hjemmeside for Bryggja.
Jeg sitter her i Stilla og filosoferer over hvordan vi hadde det som unger på denne årstid.( jeg er født i 1945 etter krigen)
På slike dager med mye snø var det stor aktivitet i Stromlihola med hopprenn og utfor, eller i Norasynet på rattkjelke, de fleste hadde det, ellers satt de på de som ikke hadde.Det var et yrende liv i god glid kjørte vi nesten ut til Smedå.
Det var iskjøring fra Nave til Norakaia og Ishuset, vi fikk hekte oss på bak på lastebilene, så kom vi oss fort til Nave, det var en spennende tur ned igjen, vi viste merkelig nok når neste bil kom så det skjedde aldri noen farlig situasjon.(Det var ikke slik trafikk som nå.) Jeg husker godt at når Oddmunn kjørte med den røde lastebilen fikk vi henge oss på flere, vi festet oss sammen å han kjørte nok forsiktig når vi var med.
Det var også skøyterenn på Navevatnet, Asbjørn, Bolle og Hallen var nok de som vann mest.
Det var en flott oppvekst vi hadde, vi var ute og sammen om det meste.
Det var noen tanker fra meg på en søndags formiddag med masse snø ute.
Hilsen Åshild

e-mail 1.februar-04 frå Oddbjørg Hessevik:
Hei, vil gjerne gratulere med flott heimeside. Har venta på denne ei stund no. Har lagt den inn som favorittside. Det er kjekt å følgje med kva som skjer i heimbygda, sjølv om eg ikkje er så langt vekke, vert det ikkje så ofte vi tek turen over fjorden.
Helsar masse til alle kjende.
Helsing Oddbjørg Hessevik, 6723 Svelgen

e-mail 21/01-04 frå Jon Arne Holm:
Hei !
Gratulerer med ny heimeside ! Dette ser lovande ut.
Ta gjerne med ein lenke til Ytre Nordfjord Turlag om de ynskjer: www.ynt.no
Vi har med ein Bryggjavering i styret, og også turer i dykkar område i 2004 (tur-programmet for 2004 blir snart lagt ut).
med hilsen Jan Arne Holm
e-post: jan.arne@fjordlab.no

e-mail 21/12-03 frå Anne-Marie Solheim Torgersen:
Hei og takk for hyggelig julehilsen til utflyttere. Kjempebra at dere nå har hjemmeside. Jeg har lest flyktig gjennom noe, men savner at det står noe om min far Erling Solheim som har malt sceneteppe på Grendahuset.
Han malte og tegnet utrolig mye og nesten alle hjem i Nordfjord har en Solheimtegning.
Men det betyr jo at vi i familien må sende dere informasjon. Men som et utgangspunkt sa hadde vi ei stor utstilling ved åpningen av nye grendahuset. Dere var utrolig flinke til å få til den utstillingen. Mitt bidrag var a klippe snoren for åpning av scenen. Alfred Solibakke var en av primus motorgutta, sa han kan gi dere mer info.
************************
Men sommeren 2004 skal vi ha slektstevne etter Lars og Oline Brobakke som var besteforeldrene til min far. De bodde på " Instebakkja".
PS. Foreldrene til Oline (Jacob og Kristianne Brubakke) som druknet på dåpsferden til Rugsund kirke 29. oktober 1876 . 7 av 10 døde på den ferden.
Vennlig hilsen fra Anne-Marie Solheim TorgersenStatus 1.november 2020. Gapahuk ved Lefdalsvatnet, 4H-prosjekt
Hei og Hå 4H
Opning av "Draumeplassen" ved Lefdalsvatnet
Hei og Hå 4H
Prolog ved markèring av Bygdatun sitt 20 års jubileum i 2015
Bryggja Bygdatun