Onsdag 30.september 2020
tips, tilbakemeldingar og stoff til Bryggja.no

Nyhende

Bredbåndsmøte på Bryggja 24. mars 2004

I samarbeid med Bryggja Utviklingslag hadde Net-Partner AS (Klart Svar Måløy) bredbåndsmøte med oppmøtte i Utviklingslaget sine lokaler på Bryggja.
Klart Svar Måløy kan nå tilby bedrifter og private på Bryggja
Møte om breiband
Møte om breiband
Jørn Longva frå Klart Svar
SHDSL bredbånd. SHDSL bredbånd er et symmetrisk bredbånd som gir like stor nedlasting som opplastingshastighet. Med SHDSL bredbånd har du ingen begrensning på mengde data som du laster ned til din datamaskin. Med SHDSL bredbånd har du en fast månedspris, uten andre tillegg som tellerskritt og oppkoblingsavgifter. Med andre ord, dyre telefonregninger grunnet internettbruk er nå en saga blott!

Med SHDSL bredbånd kan en også benytte teknologien IP telefoni. Dette vil si at du benytter ditt bredbånd for å foreta en telefonsamtale. Til dette trenger en nå et adapter som en kobler til bredbåndslinjen. For å kunne foreta telefonsamtalen må en benytte en analog eller DECT telefon. ISDN telefoner fungerer dessverre ikke til denne teknologien. Fordelen med IP telefoni er at en ringer GRATIS fra sin fast telefon til alle andre fast telefoner i Norge! Skal du ringe til utlandet er også de første 100 minutter pr. mnd også gratis. Ringer du for mer enn 100 min pr. mnd til utlandet så betaler en 0,49,- øre pr. min etter de første 100 min er benyttet.

Bredbånd er ikke bare å lese aviser på internett. Med SHDSL bredbånd åpnes en helt ny verden av informasjon. Barn og ungdom bruker bredbånd i forbindelse med blant annet skolegang. I tillegg har en også en helt ny verden med å kunne kommunisere med familie, venner og kjente. Webkamera er flittig brukt, MSN (såkalte chatteprogram) brukes ofte for å kommunisere med familie. Den aller største fordelen som vi ser er at brukerne faktisk sparer penger på å velge bredbånd. En har en fast mnd kostnad å forholde seg til, uansett om en surfer 1 time eller 24 timer i døgnet.

Klart Svar Måløy kan nå tilby SHDSL bredbånd til alle som er tilknyttet telesentralen på Bryggja. Begrensningen på levering er på inntil 7 km fra sentralen og ut til husstanden. Vi ønsker at bygder og småsteder også skal få ta del i den utviklingen som nå kommer med bredbånd. Vi ønsker at Bryggja skal bli et attraktivt sted å bo på lik linje med både Almenningen, Vågsvåg, Raudeberg som vi nå kan tilby SHDSL bredbånd til. Vi vil få benytte anledningen til å takke Bryggja Utviklingslag for et flott initiativ og innsats for å få bredbånd til bygda og vi ser frem til et flott samarbeid i fremtiden!

Har du spørsmål eller ønsker å bestille SHDSL bredbånd? Ta kontakt med Klart Svar Måløy på telefon 578 48 000 eller stikk innom vår butikk i Gate 1 i Måløy.

Lykke til med bredbånd på Bryggja!

Med vennlig hilsen
Net-Partner AS

Jørn Longva
Daglig leder

(Sist oppdatert 25.mars 2004, 22:15)

Gå til nyhendearkiv

Database error: Query DB == false, query failed
Mysql Error: 0 (14: Can't change size of file (Errcode: 28 "No space left on device"))
Trekningsliste Vårlotteri, Vestavind 2020
Vestavind
Trekningsliste Bryggja skulekorps 23.06.2020
Bryggja Skulekorps
Sakliste og rekneskap til årsmøte i Bryggja utviklingslag den 29.06.2020